Mine kunder og mitt nettverk er viktig for meg. Det å få tilbakemeldinger og innspill ser jeg på som en gave, og håper du tar kontakt dersom du har en tilbakemelding til meg. 

Nina er en meget dyktig rekrutterer, med mange års erfaring med bemanning. Jeg hadde gleden av å være hennes leder i Aker og lærte henne å kjenne som er god medarbeider og kollega. Hun er flink til å finne rett kandidat til rett stilling. Hennes sterke egenskaper er : positiv innstilling, evne til å stå på når det trengs, nøyaktig og kvalitetsbevisst i alle ledd. Hun møter alle med et smil og byr på seg selv. Nina har de senere årene også tilegnet seg gode kunnskaper innen nedbemannings prosesser og karriereveiledning. Hun er en god samtale/sparringspartner. Nina er med andre ord «Hel Ved». Jeg kan gi Nina mine aller beste anbefalinger og ønsker henne masse lykke til med egen business.

Mona Myrann Solbraa-Bay
Senior Human Resources Recruiter
Sonar AS

While working in Akersolutions, I have had the opportunity to learn from Nina about career paths and how to find suitable positions in the job market. She helped many colleagues to find their way back to the job market after they were being laid off. I would say she has a talent in recruiting personnels with the right qualifications which matches the task they are expected to work on. I wish her the best of luck in her future endeavor to help employees.

Navid Ghanbari
Senior Design Engineer, Aker Solutions

Jeg har jobbet med Nina i 10 år. Nina er en person som utfører jobben sin 100% hun er en dyktig rekruttering og ikke minst en dyktig karriererådgiver. Vi har jobbet mye med Subsea og med outplacement hvor Nina ledet hele outplacement programmet. Dette var meget vellykket og Nina klarte å hjelpe mange mennesker i en vond periode. Jeg gir Nina mine varmeste anbefalinger.

Margareth Back
Senior Advisor, NES Advantage Solutions

Jeg hadde gleden av å jobbe med Nina i Techconsult. Nina er svært profesjonell både i møte med både kunder og kandidater. Hun er en god mentor og menneskekjenner, er kreativ, tenker «utenfor boksen» og er flink til å gjøre folk bedre! Jeg vil anbefale Nina på det varmeste!

Line Ingebrigtsen
Techconsult AS

God fortelling er viktig for meg. Jeg har 6 års erfaring som journalist og liker skriftlig og muntlig uttrykk. Jeg går med en liten forfatterspire i magen etter mange år med notatskriving fra eget liv. En dag blir det en bok som jeg håper vil være til glede og inspirasjon.