Personvern og cookies

Personvernerklæring for Nina Laugerud AS

Personvern / informasjonskapsler

Når du besøker smiletoday.no eller ninalaugerud.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.

Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.

Siden har også linket Google Analytics og Google Ads, slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre

brukeropplevelse. Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen.

Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

 

Informasjon vi samler inn

Vi samler inn personopplysninger om deg på ulike måter, som eksempel via nettstedene våre, gjennom sosiale medier, på arrangementer, via telefon og mail, via jobbsøknader og rekruttering og i forbindelse med vårt samarbeid med kunder og leverandører. Vi kan innhente et utvalg personopplysninger avhengig av forholdets art, inkludert, men ikke begrenset til (som tillatt etter lokale lover): Kontaktopplysninger (som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer m.m.).

Informasjon du oppgir om personer du vil at vi skal kontakte (vi forutsetter at personer du har oppgitt som kontaktinformasjon har tillatt det).

Annen informasjon du måtte oppgi til oss, slik som i spørreundersøkelser eller via «Kontakt oss»-funksjonen på våre nettsteder eller via e-post.

 

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg inntil samtykket trekkes tilbake.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 


Ta kontakt på

E-post: nina@smiletoday.no
Mobil: (+47) 957 64 754


Med vennlig hilsen
Nina Laugerud – Daglig leder
Nina Laugerud AS (org nr: 923308911)